DİKİŞ,TASARIM,YEMEK,DEKORASYON,KADINA DAİR BİR ÇOK ŞEY

9 Şubat 2012 Perşembe

SÜLÜSKANIN,SÜLÜSKALADIĞI SÜLÜSKALARI...:)
Ne başlık oldu ama....:)Dün bahsetmiştim bir çok şeyi kolay kolay atamam diye bunlarda atamadıklarımda işte.Hazır bu huyumdan dün bahsetmişken bugünde sıcağı sıcağına evden bir kaç birşeyler göstermek istedim.Bu gördükleriniz tamek meyve suyu şişeleri,daha doğrusu öyleydi ama artık benim kuru bakliyat şişelerim..:)Ağız kısmına yaptığım örtüler benim mutfak takımımdan kalan kumaşlar,bütünlüğü bozmak istemedim.

Bunlarda eti kurabiyemin içinden çıkan kutular..:)Benim takı çekmecemi acaip toparladılar.Aslında çok ince uzun süre dayanmaz ama şimdilik işimi görüyor.

Bu kutu çok sağlamdı yine atamamıştım..:)Arkası yapışkanlı kağıtlarla kapladım,sık kullandığım battaniyelerimi koyuyorum.Dolap bu sayede daha düzenli duruyor.

Paylaşmak istediğim bir kaç bişey daha var,daha sonra onlarıda paylaşıcam inşallah,belki feyz alanlar olur:)Görüşmek üzere.Hadi Allah'a emanet...



3 yorum:

  1. Çokd a güzel olmuşlar.
    Güle güle kullan canım..
    Sevgiler.
    Takibindeyim.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim..bloğunu inceledim harika tarifler var,seni takip etmek bana çok şey katıcak..

    YanıtlaSil
  3. Ellerine emeklerine sağlık canım.Valla süpersin,doğal gaz borusunu değerlendirmen çokk hoşuma gitti.Çarşıya indiğimde ilk işim elektrikçiden kablo bakmak olacak:)
    Bir önceki yazında bahsettiğin sülüskanın anlamı da güzelmiş.
    Ben de öyleyim.Yeni öğrenmiş oldum.Demek ki ben de sülüskayım:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil